Ons verhaal

Drive2XL zet individuen, teams en organisatie aan om hun "DRIVE" te ontdekken en in te zetten to "EXCEL".

Wij helpen individuen, teams en bedrijven te floreren door hun authentieke KRACHT te ontgrendelen, de teamdynamiek te VERSTERKEN om zo hun daadkracht te ACTIVEREN.

Ons verhaal

Tijdens onze jarenlange carrière in heel wat verschillend sectoren en posities, beseften we hoe belangrijk het is om met mensen rekening te houden. Hierdoor kregen we collega’s mee in projecten, versterkte de teamdynamiek en voelden we ons allen gelukkiger.

Zo is onze passie gegroeid om meer inzicht te bekomen in de echte drijfveren van mensen: wat motiveert hen, hoe stimuleer je de dynamiek tussen mensen en in teams om tot een betere organisatie te komen. Hoe kunnen individuen, teams en organisatie deze drijfveren ten volle benutten om uit te blinken.

"Het is onze missie om mensen zowel als individu of als teamlid vanuit hun authentieke krachten te laten groeien en zo hun opwaartse spiraal in gang te zetten."

Mede oprichter van Drive2XL

Koen Breyne

Koen is mede oprichter van Drive2XL. Hij zag vanuit zijn jarenlange carrière in diverse sectoren en posities hoe belangrijk het is om met mensen rekening te houden. Enkele jaren geleden is Koen gestart als gecertificeerd partner voor “Management Drives” om de intrinsieke drijfveren te onthullen van individuen, teams en organisaties en aan de hand van kleuren een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen. Koen heeft dit zelf toegepast en ondervonden hoe de juiste kleurencombinaties de juiste strategische keuzes bevorderen om zo doelstellingen te realiseren.

Koen houdt daarnaast ook van een stevige wandeling in de natuur en is hij een echte bourgondiër die houdt van een lekker diner met aangepaste wijnen in aangenaam gezelschap.

Mede oprichter van Drive2XL

An-Katrien Van Petegem

An-Katrien is de inspiratie achter de naam “Drive2XL” en mede oprichtster. Zij is zeer empathisch, verbindt graag mensen en is een echte teamplayer. Na een jarenlange carrière bij zowel gevestigde waarden als start-ups besefte ze hoe de verbinding en dynamiek tussen mensen succes kan maken of kraken. An-Katrien wou zichzelf verder ontwikkelen als coach om anderen ook te kunnen begeleiden om vanuit hun kracht en de verbinding met anderen hun persoonlijke groei te stimuleren en geluk te vinden. 

An-Katrien houdt ervan om een frisse neus te halen in de natuur. Zij geniet eveneens graag van lekker samenzijn met het gezin of met vrienden vergezeld van een lekker hapje en een kopje koffie, thee of een goed glas wijn.

Klantgetuigenissen

Onze certificaties

Koen en An-Katrien zijn zeer professionele coaches die objectief een kader schetsen waarmee je de juiste inzichten verwerft en concreet aan de slag kunt gaan.

Markitect

Isabelle Geerts

Dankzij An-Katrien kreeg ik een (nog) sterkere versie van mezelf. Efficiënter, rustiger, gemotiveerder, empathischer, daadkrachtiger, meer gestructureerd.

Marketing manager Boiron België

Stefaan Haegeman

Met deze Management Drives toepassing konden we snel de vaardigheden en kwaliteiten van onze medewerkers individueel maar vooral als team visualiseren

CEO Vitanutrics

Christian De Moortel

Dankzij Management Drives hebben we onze taken onder ons herverdeeld, volgens onze drijfveren. Barbara, die graag structureert en organiseert, is Head of Operations geworden

CEO IDKLIC

Jean-Charles Figoni

Inzichten in de drijfveren van iedereen afzonderlijk maar ook van de verschillende teams samen, in kleuren uitgedrukt, zorgden voor een betere communicatie.

Sales director Boiron België

Ivan Clycq

Start de conversatie